Новий дитячий комплекс з’явився на вулиці Малиновського

Тепер місцеві хлопчики та дівчатка мають на чому покататись та де погратись.

У малечі по вулиці Маршала Малиновського, 28-А свято. Для них відкрили новий, сучасний дитячий майданчик та встановили загорожу. Саме так триває реалізація ініціатив правозахисника та громадського діяча Ганни Свириденко, спрямованих на підтримку розвитку підростаючого покоління Оболоні. Багато місцевих жителів неодноразово наголошували на важливості цього питання. І Ганна Свириденко здійснила їхню давню мрію. Адже на новий майданчик місцеві мешканці чекали більше 9 років. Батьки та діти були змушені проводити дозвілля на сусідніх майданчиках, тепер же всі разом відпочивають на власній прибудинковій території.

“Ми завжди піклуватимемося про підростаюче покоління. Це стосується в тому числі питання оновлення дитячих спортивних та гральних майданчиків. Також будемо надавати підтримку в розвитку об ‘єктів сімейного відпочинку. Існування грального або спортивного майданчика біля будинку – це завжди показник рівня комфорту прибудинкової території. Чим більше буде розвинута інфраструктура дитячого дозвілля, тим більше задоволення батькам та малечі, – підкреслила Ганна Свириденко.

Люди дуже вдячні Ганні Вікторівні, яка завжди дотримується свого слова і працює на благо рідного району.

Ніна Петрівна, Малиновського, 30:

Нам дуже приємно, що Ганна Свириденко виконала своє обіцяння і встановила нам новий дитячий комплекс. Ми багато років просили у чиновників та депутатів майданчик, але марно. Тому дякуємо Ганні Вікторівні за її добре серце, яка здійснила нашу мрію. Ми 40 років чекали на цю подію. Наші діти побачили справній дитячий майданчик, тепер їм є де бавитися із друзями. Тому коли будуть наступні вибори, ми будемо за неї голосувати, бо вона людина і слова, і діла. Бо інші депутати тільки обіцяють і нічого не роблять, а вона, звичайний мешканець Оболоні,турбується про наш район. Робить його затишним і комфортним.

Артур, Малиновського, 30:

Дуже задоволений подарованим майданчиком. Тепер діти з радістю граються на власному подвір’ї та не ходять по сусідніх будинках. Я навіть не очікував, що Ганна Свириденко виконає свою обіцянку. Тому я дуже вдячний їй і буду підтримувати всі її ініціативи для покрашення умов проживання мешканців району. Адже дитячий майданчик говорить сам про себе. Вона не пройшла на виборах, але не дивлячись на це, встановила дитячий майданчик. Тому для мене це гідний вчинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.