Оновили пісок – порадували діток

Суботній ранок 11 липня видався незвичним для мешканців вул. Приозерна 12 та 12-а. На дитячий майданчик, що розташований біля цих будинків завезли чистий річковий пісок. Відразу сусіди не зрозуміли, що коїться, тому вийшли на двір подивитися. Там вони зустріли вже знайому їм Ганну Свириденко, лідера руху «Правозахист Оболоні», яка особисто контролювала роботи з благоустрою.

«Не хвилюйтеся, це ми привезли на дитячий майданчик новий пісок, – розповіла Ганна Свириденко людям. – Тут дві тони чистого річкового піску. Він просіяний, має всі сертифікати якості. Тому дітям буде безпечно в ньому бавитись. За це ми всі разом маємо подякувати вашій сусідці Лесі Кравченко. Саме вона проявила ініціативу та звернулася до моєї приймальні з проханням допомогти вирішити цю проблему. Ми ж сусіди і повинні допомагати один одному, особливо, коли йдеться про нашу малечу».

Поки вантажники носили на дитячий майданчик пісок, люди розповіли лідеру «Правозахисту Оболоні» про свої проблеми. Серед них питання ЖКГ, благоустрою, невиплат зарплатні. Домовились, що усі охочі можуть завітати до громадської приймальні Ганни Свириденко та за допомогою фахівців отримати безкоштовну юридичну допомогу задля вирішення наболілих питань.

Тим часом юні мешканці будинку з набором лопаток та пасочок вже випробовували новий пісочок. Найвищу оцінку він отримав від півторарічної Ярослави: «Пісочок – ляля», – раділа дитина.

«Минулої осені у нас була зустріч з Ганною Свириденко, вона казала, що до неї можна звертатися. Я написала листа і вона відгукнулася. Це було неважко, – розповіла Леся Кравченко. – Видно, що пісок якісний. Він добре ліпиться, для дітей це важливо. У нас в будинку майже в кожній квартирі є дитина до 10 років. Тому пісок був дуже потрібний. Дуже вдячна, що Ганна Свириденко допомогла нам».

Ось так мешканці будинків з вул. Приозерна переконалися, що завдяки ініціативі небайдужих активістів та допомозі «Правозахисту Оболоні» можна робити життя у рідному дворі більш зручним і комфортним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.