Дякую солдату за мирне літо

«Правозахист Оболоні» розпочинає конкурс дитячого малюнку, присвячений літу, відпочинку та нашим захисникам, які оберігають країну. На переможців конкурсу чекає супер-подарунок, а для всіх учасників відбудеться традиційне дитяче свято «Долоньки-Оболоньки».

Літо минає. Для більшості дітей нашого району воно було щасливим та веселим, і залишиться в пам’яті дітлахів лише приємними спогадами. Ситуація в країні досить складна, на Сході триває війна з сепаратистами, тисячі чоловіків, у тому числі і з Оболоні, охороняють наш спокій. Саме завдяки цим сміливим людям, наші діти змогли насолодитися спокійним та мирним літом.

Наближається осінь – це саме той час, коли ми всі разом можемо подякувати нашим солдатам. Сьогодні бої на лінії зіткнення посилюються, тому нашим військовим як ніколи потрібна підтримка. І не лише матеріальна – ліки, одяг, продукти харчування – а й моральна. Всім нам добре відомо, що найщирішою та натхненною подякою для військових є дитячі листи та малюнки. Саме вони допомагають їм бути стійкими, підбадьорюють та дають сил.

«Ми вважаємо, що такий конкурс просто необхідний. По-перше, ми підтримаємо наших захисників, вони повинні знати, що ми з ними, що ми дуже вдячні їм за те, що вони роблять. А по-друге, це виховний елемент для наших дітей, які навчаться поважати та шанувати наших захисників», – розповіла Ганна Свириденко, лідер «Правозахисту Оболоні».

Наталя Гайдук, керівник проектів «Правозахисту Оболоні», розповіла про умови конкурсу: «Конкурс не складний. Дітям потрібно намалювати малюнок на тему «Дякую солдатові за мирне літо» або написати листа. Потім батьки чи бабусі з дідусями принесуть малюнки до приймальні Громадського руху. Будинок, діти з якого виявляться найактивнішими та представлять найбільше робіт на конкурс, отримає дуже чудовий подарунок – новий дитячий майданчик».

Це буде подарунок не лише для одного будинку, адже на майданчику зможуть гратися усі бажаючі. А щоб інші дітки не розчаровувалися, для всіх них у день відкриття майданчику відбудеться традиційне дитяче свято «Долоньки-Оболоньки».  

Як пояснили у приймальні Громадського руху, всі листи та малюнки будуть передані нашим солдатам. Окрім цього в зону АТО для бійців, серед яких є багато наших сусідів з Оболоні, відправиться і допомога від мешканців району.

«Разом з конкурсними роботами в приймальню можна приносити і допомогу нашим військовим. Це може бути, що завгодно: шкарпетки, ліки, одяг, консервація, військове приладдя. Все це ми передамо нашим солдатам. Прошу мешканців нашого району не залишатися байдужими», – розповіла Наталя Гайдук.

ЩО ПОТРІБНО:

Берці, ліхтарики, батарейки пальчикові та мініпальчикові,теплий одяг, тепловізори, біноклі, каремати, спальні мішки, камуфляжна форма, продукти харчування, кава, чай, туалетний папір, пральний порошок, господарське мило, зубна паста, мило звичайне, миючі засоби для  посуду, солодощі, цигарки, кровоспинні препарати, ліки. 

КУДИ ПРИНОСИТИ

Роботи на конкурс та допомога військовим приймаються за адресою: вул. Мате Залки, 10-в. Телефон для довідок: 232-85-98. Час роботи: понеділок – п’ятниця, з 10.00 до 19.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.