Нове накриття захистить людей від дощу

Кількадесят років мешканці з будинку по вул. Мате Залки, 10-в мріяли, щоб на їхньому під’їзді з’явилось накриття від дощу. Але ніяк не могли назбирати на нього коштів. Аби що встановлювати не хотіли, а на нормальне постійно не вистачало. Тим часом відсутність накриття створювала багато незручностей. Мешканці будинку скаржаться, що підчас дощу, поки відкриєш двері, можна змокнути до нитки. На допомогу комунальників чи депутатів з міськради навіть не розраховували. У відповідь чули лише, що є проблеми важливіші. Хоча й важливіших ніхто не вирішував.

То ж зі своєю проблемою мешканці під’їзду звернулися до Ганни Свириденко, лідера Громадського руху «Правозахист Оболоні». Що накриття справді необхідне, підтвердили всі мешканці, тому у Громадському русі одразу відгукнулися. Замовили у майстрів гарне накриття і встановили його.

«В нас не було накриття скільки тут живемо. Коли прибудували приміщення для консьєржа, обіцяли і накриття зробити, але не зробили. Це вже років двадцять тому, – розповіла Ніна Іванівна, мешканка будинку. – Ми звернулися до Ганни Свириденко, дуже вдячні їй за допомогу. У нас до неї багато прохань, але ми розуміємо, що вона не депутат і не має таких широких можливостей. Але чим може, завжди допомагає».

Подякувати людям за активну позицію завітала і Ганна Свириденко. Люди розповіли їй, що дуже потрібно підключити їм воду для поливу, бо комунальники заварили кран дуже давно, та зробити косметичний ремонт під’їзду. Домовилися, що все будуть робити у міру можливостей. Ось так, завдяки спільній ініціативі та бажанню змінювати життя на краще, всі разом зробили добру справу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.