На Оболоні будуть ділитися посмішками

19 вересня у День народження «Смайлика» на Оболоні відбудеться традиційне дитяче свято «Долоньки-Оболоньки» під гаслом «Поділись своєю посмішкою». У цей день на дітлахів очікує багато конкурсів, казкових персонажів, солодких гостинців, а головне – на святі буде визначений двір-переможець конкурсу дитячих малюнків та листів для бійців АТО.

У самий розпал бабиного літа на Оболоні буде по-справжньому гаряче не лише від ніжного сонечка, а й від сотень посмішок малечі. Адже 19 вересня в нашому районі за ініціативи Ганни Свириденко, лідера Громадського руху «Правозахист Оболоні», відбудеться традиційне дитяче свято «Долоньки-Оболоньки» під гаслом «Поділись своєю посмішкою». Про те, що нас очікує на святі, розповіла керівник проектів Громадського руху Наталя Гайдук.

«Проведення дитячих свят для всіх мешканців нашого району вже стало доброю традицією. Вони завжди проходять у дуже теплій та веселій атмосфері. Тому цієї осені ми залюбки вже в шосте зберемося разом, – розповідає Наталя Гайдук. – 19 вересня у світі відзначають День народження смайлика, от ми і вирішили, що в цей день було б добре поділитися своїми посмішками з ближніми. Цього дня на дітлахів очікують веселі казкові персонажі, конкурси, солодкі гостинці, дитячий квест».

За словами керівника проектів, дітки, які прийдуть на свято, зможуть заповнити спеціальні листи-посмішки для своїх батьків і надіслати їх. На переможців конкурсів очікують чудові подарунки. А родзинкою свята стане нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків та листів «Дякую солдату за мирне літо». Нагадаємо, що винагородою для діток, з будинку яких буде надіслано найбільше робіт на конкурс, стане встановлення нового дитячого майданчику.

«Ми прагнемо, щоб дитинство для наших діток було найщасливішою порою, а яке ж дитинство без ігор. Нажаль, багато майданчиків вже давно відслужили свій термін експлуатації і є небезпечними для малечі. Тому нові гойдалки, гірки, балансири дуже потрібні, – пояснила Наталя Гайдук. – А ще важливо, щоб дітки показали свою підтримку нашим захисникам, адже врешті всі малюнки та листи будуть передані в АТО. Вже з перших днів конкурсу дітлахи дуже активно включилися в роботу. Щодня у приймальню приносять десятки малюнків. У нас в районі живуть дуже талановиті дітки».

Нагадаємо, що конкурс «Дякую солдату за мирне літо» триває, тому у тих, хто ще не встиг принести свій малюнок чи лист до приймальної «Правозахисту Оболоні» за адресою вул. Мате Залки, 10-в, ще є час. За умовами конкурсу, у дворі будинку, дітки з якого надішлють найбільше робіт, буде встановлено сучасний дитячий майданчик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.