Справжні герої серед нас

Наш сусід-оболонець вже майже рік захищає країну в зоні АТО, за час служби зробив багато, в тому числі троє суток без відпочинку забезпечував вихід кіборгів з оточення.

Оболонець Володимир Суханін вже близько року служить танкістом в зоні АТО. За цей час йому довелося багато чого пережити: він був поранений, на його очах загинув бойовий товариш-танкіст, який підірвався на міні. Окрім цього, не раз доводилося відбивати атаки ворогів.

Так 22 січня цього року під час виконання бойового завдання біля аеропорту «Донецьк», солдат Володимир Суханін разом із іншими українськими військовими вели вогонь на ураження противника. Вони пробивали кільце оточення ворогів для виходу українських підрозділів 95-ї аеромобільної та 93-ї механізованої бригад. Не зважаючи на те, що під час ведення бою з ладу вийшла гармата танку, вони продовжували прикривати своїх побратимів. До речі, гармату екіпаж відремонтував самотужки не припиняючи бою.

На запитання «Чи не страшно було продовжувати вести бій?» Володимир посміхається і каже: «Як це не страшно, було дуже страшно та важко, в ті дні загинуло багато людей. Але хлопцям була потрібна наша допомога, тому ми не здавалися ані на хвилину. Ми виконували наказ та три доби тримали оборону. Часу на сон та їжу не лишалося. Вдалося поспати лише три години. Але ми зробили все, що від нас залежало». За особисту мужність і героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час проведення АТО, Володимир був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Наразі Володимир після відпустки повернувся на передову. Він знову захищає нашу країну. Адже знає, що Україна переможе. До початку війни Володимир був керівником служби безпеки в одному з районних супермаркетів. Але після початку бойових дій на Сході не зміг залишатися вдома, відправився добровольцем на фронт. Нині захищає не лише наш спокій, а й майбутнє своєї родини: вдома на солдата чекають дружина та двоє дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.