Ганна СВИРИДЕНКО: «Ми пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя задля перемоги»

Напередодні Дня Перемоги команда руху «Правозахист Оболоні» провела традиційні зустрічі з ветеранами нашого району. Привітання і спогади, радість перемоги і смуток за тими, хто вже пішов у безсмертя, тісно переплелися у ці травневі дні. Разом із живими свідками тієї найбільшої трагедії в історії людства ми згадали яку надзвичайну ціну довелося заплатити нашому народу за перемогу над нацизмом.

Ветерани ділилися своїми спогадами про війну, співали фронтові пісні та вшанували пам’ять загиблих, поклавши квіти до меморіальних дощок на честь героїчних подій 1941- 1945 років. Загалом у вшануванні взяли участь більше чотирьох десятків оболонців, які пройшли кріз полум’я війни. Це і учасники бойових дій, блокадники, працівники тилу, узники концтаборів.

«Ми пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя задля перемоги. Низький уклін усім, хто своїм подвигом на фронті та в тилу наближав кінець тієї страшної війни. Ваша мужність, стійкість та героїзм багато років тому врятували країну та майбутнє наступних поколінь. Нехай цей день ще раз нагадує і доводить тим, хто з загарбницькою метою приходить в іншу державу: переможе той, хто захищає свою рідну землю, хто відстоює правду і справедливість! Я щиро бажаю всім ветеранам міцного здоров’я та довгих років мирного життя! Ми завжди будемо пам’ятати про наш неоплатний борг перед Вами», – щиро подякувала героям депутат Київради Ганна Свириденко.

Громадський рух «Правозахист Оболоні» постійно опікується проблемами ветеранів та активно допомагає їм у вирішенні нагальних проблем. За це з нагоди Дня Перемоги він отримав подяку від однієї з ветеранських організацій Оболоні. «Ми вже 5 років співпрацюємо із громадською організацією «Правозахист Оболоні» та Ганною Свириденко. Дуже приємно, що нам приділяють увагу. Тому ветеранська громадськість першого мікрорайону висловлює надію і сподівання, що ви і надалі будете підтримувати нас у юридичному полі. Адже ви завжди нам допомагаєте та вирішуєте наболілі питання», – зазначила голова ради ветеранів першого МКР Оболонського району, Єрофєєва Тетяна Іванівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.