НА ОБОЛОНІ ПРОЙШЛА АКЦІЯ «СВІТЛИЙ ВЕЛИКДЕНЬ»

Напередодні Христового Воскресіння рух «Правозахист Оболоні» разом із депутатом Київради Ганною Свириденко провів благодійну акцію «Світлий Великдень». Його активісти разом зі смачними великодніми подарунками завітали до тих оболонців, які у ці скрутні часи так потребують нашої підтримки та допомоги. Інваліди, самотні літні люди та діти війни, на жаль, зараз майже сам на сам залишилися з надзвичайно важким тягарем проблем. Тому така підтримка та допомога перед найсвітлішим святом православних християн стала для них дуже приємною несподіванкою. Багато з них зізналися, що не чекали такої уваги та привітання із Пасхою. Адже давно звикли, що для держави вони перетворюються на непотрібний баласт. В свою чергу, громадський рух «Правозахист Оболоні» щиро дякує усім, хто долучився до цієї акції та довів, що взаємодопомога та підтримка нужденних – це не просто слова, навіть у цей важкий для усіх час.

Валентина Іванівна

Я інвалід першої групи та самотня жінка. Всі родичі померли. Тому звикла боротися сам на сам із своїми проб лемами. Я була дуже здивована, що мене особисто прийшла поздоровити наш депутат Ганна Свириденко. Адже скільки мешкаю на Оболоні, мене ще ніколи не вітали депутати особисто. Такий випадок в перший раз у житті. Дуже дякую їй за увагу та повагу до нас! Це дуже важливо.

Тетяна Андріївна

Я вже 8 років не виходжу з кімнати, тому поздоровлення стало для мене справжньою несподіванкою, я б навіть сказала як бальзам на рану. Адже в мене нікого немає, дякую вам за свято.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.