ГАННА СВИРИДЕНКО ПОСПРИЯЛА ЗАМІНІ ВІКОН У ГУРТОЖИТКУ

У гуртожитку на вул. Йорданській, 14-А, за сприяння депутата Київради Ганни Свириденко відбулася заміна старих вікон на сучасні двокамерні металопластикові та енергозберігаючі. Тепер мешканці будинку не будуть мерзнути взимку. Адже їм повністю замінили вікна в під’їзді на всіх сходових клітках. А це дасть можливість зекономити до 10 % тепла. За словами жителів гуртожитку, ремонт у будинку не робили більше 40 років. Тож не складно здогадатися в якому стані були дерев’яні вікна, які навіть не зачинялися. Тому потреба в їх оновленні назріла вже давно. Та у людей не було власних коштів, щоб замінити вікна.

«На жаль, мешканцям багатьох будинків термомодернізація не по кишені. Влада та комунальні монополісти не переймаються величезними втратами тепла через зношені комунікації чи неутеплені будинки зі старими вікнами. Усі свої втрати комунальні монополісти просто за кладають нам у платіжки, безмежно підвищуючи ціни, а не якість послуг. Найгірше сьогодні мешканцям гуртожитків, їх житло ремонтується вряди-годи, а комунальні тарифи підвищують чи не що мі сяця», – зазначила Ганна Свириденко.

Одна із перших із цього приводу до Ганни Свириденко звернулася жителька гуртожитку Любомира Петрівна. Вона попросила депутата допомогти, адже втомилася оббивати пороги різних станцій. «Крім Ганни Свириденко, нам більше ніхто не допомагає. Зверталися раніше до чиновників, та вони давали відкоша. Ганна Вікторівна, на відміну від них, зажди відгукувалася на наші звернення. Адже завдяки їй нам встановили нові поштові скриньки та металеві двері в гуртожитку. Тому ми їй дуже вдячні, і як справжній господині нашого району, і як хорошій людині», – зазначила Любомира.

У свою чергу, Ганна Свириденко самостійно перевірила, як були виконані роботи і поспілкувалася з людьми, які запросили її до гуртожитку, щоб особисто подякувати за допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.