За сприяння Ганни Свириденко в багатоповерхівці за адресою Йорданська 14 а проводиться капітальний ремонт даху

У будинку на вулиці Йорданська 14 а більше ніж 15 років не проводився капітальний ремонт даху. Місцеві мешканці багато років потерпали від негоди, адже, під час зливи, вода бігла з дев’ятого до шостого поверху. Про ремонт та красу в оселі вже не доводилося говорити, адже в деяких приміщеннях вже з’явився грибок, який не давав людям зробити ремонт житла. Куди тільки не зверталися жителі багатоповерхівки, та все було марно. Людям, які намагалися добитися елементарного ремонту покрівлі завжди давали відкоша. Зневірені мешканці боялись що дах будівлі скоро впаде, бо він вже мав аварійний стан. Тоді вони всі разом вирішили шукати допомоги у депутата Київради Ганни Свириденко.

« Ми багато років зверталися до представників влади. Нам тільки обіляли, що приїдуть і зроблять. Одного разу ми дізналися що гроші на ремонт покрівлі були виділені, та ніхто не проводив необхідних робіт. Уявіть собі, що нас більше десяти років заливало до шостого поверху»,- розповідає Любомира Петрівна.

« Ми зверталися за допомогою до комунальних служб. Приходили працівники ЖЕКу і максимум, що вони робили – латали дірки, але це не допомагало, бо дах все одно протікав»,- каже мешканець будинку Василь.

За словами жителів багатоповерхівки, на даху вже закінчують класти рубіроїд і почнуть робити вентиляційні колодязі. Адже вони настільки старі, що давно відвалилися від вітру. Незважаючи на те, що їх оселі вже перестало заливати, мешканці гуртожитку досі не вірять, що нарешті їх головний біль скінчився.

«На жаль, мешканцям багатьох будинків капітальний ремонт даху не по кишені. Влада та комунальні монополісти не переймаються проблемами людей, а лише закладають у платіжки, безмежно високі ціни. Найгірше сьогодні мешканцям гуртожитків, бо їх житло не ремонтується, проте комунальні тарифи постійно підвищуються. Тому я просто не могла лишити людей сам на сам із такою проблемою », – зазначила Ганна Свириденко.

Ольга

Наш будинок вже дуже старий, капітальний ремонт тут ніколи не робили. Тільки Ганна Свириденко завжди відгукується на наші звернення. Тепер ми можемо не турбуватися що дах буде протікати. Бо Свириденко завжди слідкує щоб робота була виконана на совість.

Олена

Дуже дякую за допомогу. Приємно, що є депутат,який дбає про комфорт мешканців Оболоні. Я навіть не очікувала, що дах нам реально відремонтують, бо всі тільки обіцяли і нічого не робили.

Діана

Дуже приємно, що є депутат, який про нас дбає. Ми вдячні Ганні Свириденко за турботу та допомогу. Адже вона робить наш район, зокрема наш будинок, кращим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.