На Оболоні триває програма з оновлення поштових скриньок

На Оболоні триває програма з оновлення поштових скриньок

Навіть у час загальної інтернетизації та користування сучасними пристроями мобільного зв’язку звичайні поштові скриньки у під’їздах продовжують залишатися вірними «зв’язковими» багатьох киян, як і півсторіччя тому. Але, в той самий час, багато з них є однолітками нашого житлового масиву і вже давно відпрацювали свій ресурс. Тому програма із заміни старих та поламаних скриньок, що проводиться за ініціативи депутата Київради Ганни Свириденко, дозволяє багатьом оболонцям отримувати кореспонденцію у належному стані та не губити важливих листів.

У будинку 9 по вулиці Йорданська вже давно очікували на свою чергу встановлення поштових скриньок. Сусіди скаржилися на те, що вони не можуть нормально отримувати пошту, бо важлива кореспонденція через зламані та старі скриньки опинялася на підлозі. А далі через плутанину губилися важливі листи, рахунки на сплату комірного, що призводило до неможливості вчасно їх сплачувати. Через це постійно виникали проблеми і непорозуміння. Тож коли терпіти такі незручності вже не стало сили, мешканці уповноважили голову будинку звернутися до Ганни Свириденко аби бути включеними до відповідної програми.

Результати не забарилися, і сусіди у трьох «парадних» вже отримують першу кореспонденцію у нові скриньки.

«Ми мріяли отримати такий подарунок та куди тільки не зверталися по допомогу, але результату не було. Тоді наш голова будинку просив Ганну Свириденко встановити поштові скриньки. Адже в нас вже 30 років їх не міняли. Вони давно не закривалися і кореспонденція падала на підлогу. Особливо було прикро, коли ми не могли знайти свої платіжки. Тепер в нашому парадному встановили нові скриньки. Тому ми дуже вдячні нашому депутату», – розповідає мешканка будинку Олександра Федорівна.

«У Ганни Свириденко дуже добра команда, що працює в «Правозахисті Оболоні». Завжди вислухають з будь -якого питання та допоможуть. На моє звернення в минулому році одразу відреагували та допомогли. Коли від сусідів дізналася, що нам встановлять скриньки дуже зраділа, бо ще раз переконалася, який в нас чуйний депутат. Заходжу в свій під’їзд і не впізнаю його, настільки він став красивим і затишним»,- додає Ганна Пилипівна.

Програма оновлення поштових скриньок на Оболоні триває вже понад рік. За цей час їх було встановлено більше 1000 одиниць. Наступні роботи з реалізації програми будуть виконані у будинках за адресами: вул. Архипенка 4 Б та вул. Приозерна 10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.