ПОРУЧ З БУДІВЛЕЮ КОМУНАЛЬНОГО КІНОТЕАТРУ «БРАТИСЛАВА» МОЖЕ З’ЯВИТИСЯ СКВЕР

Ініціаторами такого проекту рішення Київради стали депутати Київради від Батьківщини Ганна Свириденко та Марина Кочур. Документом передбачається, що на земельній ділянці по вулиці Олександра Архипенка, 3, 3-а та 5 буде створена упорядкована територія, яка буде слугувати для відпочинку місцевих мешканців.

«Як я неодноразово наголошувала, одна з вимог активістів громадської кампанії «Врятувати Братиславу» до будь-якого пла- ну відродження закладу – це комплексність. Тобто ремонт, модернізація та розвиток має стосуватися не лише будівлі, а й прилеглої території. Наразі проект створення скве- ру отримав одностайну підтримку під час розгляду на засіданнях Постійних комісій Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань екологічної політики. Гадаю, що без перепон він пройде й інші комісії та буде успішно проголосований у залі міськради, – повідомила Ганна Свириденко.

Тож, як би там не було, і скільки б брехні та маніпуляцій не створювали посіпаки забудовників довкола плану відродження «Братислави» як кінотеатру з кіноконцертною та театральною діяльністю, цей процес буде йти на користь оболонцям та на зло тим, хто бажає перетворення закладу на будмайданчик чергової багатоповерхівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.