Ганна Свириденко посприяла оновленню підлоги в групах дитячого садочку №517

На жаль, багато дошкільних навчальних закладів не можуть виховувати дітей у нормальних умовах. Адже там десятиріччями не робили жодного ремонту. Не є виключенням і оболонський дитячий садок № 517. Понад 40 років його існування там не проводилася належна реконструкція приміщень. Тож директор дитячої дошкільної установи разом із батьківським комітетом для створення належних умов перебування дітей та персоналу в садочку звернулися по допомогу до депутата Київради Ганни Свириденко.

«Ми показали депутату наші проблеми. Зокрема, те що в трьох молодших групах діти були змушені гратися на старому дірявому лінолеумі, якому вже було понад 40 років, і він ще пам’ятав батьків маленьких вихованців. Провести ремонт за кошти батьківського комітету ми не могли, адже суми значні. Тож зараз Ганна Свириденко оперативно відгукнулася на наше звернення. Батьки і діти, прийшовши із зимових канікул, побачили нову підлогу, залишилися дуже задоволені й запросили нашого депутата в гості», – розповіла директор дошкільного навчального закладу.

Команду «Правозахист Оболоні» у садочку чекав справжній сюрприз. Дітлахи разом із батьками та вихователями подарували нам цікаві сувеніри, малюнки, куклу –мотанкау та ще й торт «Долоньки- оболоньки», який спекли матусі вихованців. У свою чергу Ганна Свириденко наголосила, що завжди буде дотримуватися своєї обіцянки піклуватися про оболонську малечу. Це стосується, не в останню чергу, і питання оновлення та ремонту дитячих закладів. «Прикро, що в часи економічної скрути, дитячі садочки фактично залишені сам на сам зі своїми проблемами. Тому ми просто не могли залишитися осторонь. А коли отримуєш такі приємні емоції та задоволення від спілкування з дітьми, які дарують свої усмішки, то розумієш, що недарма обрався депутатом », – зазначила Ганна Свириденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.