На Йорданській розпочалося будівництво бювету: вже влітку безкоштовна чиста вода стане доступною для оболонців

Наполегливі та активні дії депутата Київради Ганни Свириденко нарешті вирішили давню проблему мешканців другого мікрорайону Оболоні. Зведення бюветного комплексу за адресою: вул. Йорданська, 11 нарешті було розпочато. Вирішення цієї проблеми було одним із пунктів програми лідера руху «Правозахист Оболоні» під час виборів до Київради. А коли громада довірила правозахисникові почесний обов’язок представляти їх інтереси у столичному парламенті, то вже з мандатом депутата й відповідними можливостями ця проблема була зрушена з мертвої точки.

«Особисто перевірила, як проходить будівництво. Нагадаю, що весь цей час тримала руку на пульсі й уважно стежила за виконанням мого депутатського звернення від 26.12.2016 № 8/279/8/059-826 щодо необхідності нового бюветного комплексу в другому мікрорайоні Оболоні. Тепер сусіди зустрінуть літню спеку з готовим новеньким та оздобленим джерелом чистої артезіанської води»,- зазначила Г. Свириденко

Крапля гривню береже

Доки бювет не працює, мешканці району змушені купувати доочищену воду в найближчих кіосках або ходити в інший кінець району до працюючого бювету. Серед них і мешканка Оболоні Валентина.

«Ставлюся до Ганни Вікторівни з великою повагою. Я її постійно підтримувала й завжди за неї голосувала. Діти мої також віддали свої голоси за неї. Дуже вдячна їй за її життєву позицію та допомогу рідному району, який стає кращим та красивішим»,- говорить жінка. Але вже за декілька місяців ані Валентині, ані її сусідам не доведеться витрачати свої час, гроші та зусилля на те, аби посмакувати чистою водою. Бо поруч буде працювати нова сучасна свердловина, адже наш депутат виправдовує їх довіру наполегливою працею заради рідної Оболоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.