Футбольні родини Оболоні розіграли між собою Кубок «Правозахисту Оболоні» – 2018

6 спортивних колективів, 80 гравців зійшлися на футбольному полі СДЮШОР «Зміна» у жаркому протистоянні за почесний трофей – Кубок «Правозахисту Оболоні».

Тож численні вболівальники змогли насолодитися справжнім футбольним видовищем, запеклою боротьбою та високим рівнем майстерності виконавців. Ніхто не бажав поступатися опонентам у жодному з компонентів гри. Адже не кожного дня батьки із синами грають пліч о пліч і стають справжніми друзями та прикладами один для одного.

Тож навіть депутат Київради Ганна Свириденко, за сприянням якої проводилися змагання, не втрималася та завдала декілька прицільних ударів по воротах, а потім спробувала обіграти голкіпера у виході сам на сам.

«Правозахист Оболоні» завжди сприяв розвитку маленьких мешканців нашого району. Саме тому ми проводимо різноманітні дитячі конкурси, свята та інші заходи. І це стало вже доброю традицією для усього району. Цього разу ми вирішили посприяти вихованню у дітей любові до здорового способу життя та фізичної культури. Бо я сама довгий час займалася спортивною гімнастикою і добре розумію, що спорт виховує важливі для людини якості: відповідальність, дисципліну, цілеспрямованість. І хто знає, може сьогодні ми побачили тих, хто через декілька років буде захищати кольори «Оболоні», «Динамо» чи вдягне жовто-синю футболку збірної України?»,- поділилася своїми враженнями Ганна Свириденко.

Футбольні баталії тривали цілий день

На початку команди були розведені по підгрупах, іграми у яких визначалися учасники плей-оф. Які і розіграли між собою комплекти нагород та головний трофей – сам кубок. Його володарем стала 1-ша команда ДЮСШ – 14, яку у якості капітана на поле виводив Іван Герасименко, як з’ясувалося пізніше, одна з майбутніх зірок турніру.

Крім командних звитяг, були відзначені й переможці в індивідуальних номінаціях: «Найкращий форвард» і переможець конкурсу жонглювання м’ячем зі 133 ударами – Шевчук Ігорь (ФК «Едність»).

«Найкращий захисник» – Ільюк Назар (ДЮСШ 14- команда 3).

«Найкращий воротар» – Приходько Артем (ДЮСШ 14 – команда 1).

«Найкращий гравець турніру» Колесник Станіслав (ДЮСШ 14 – команда 2).

«Найкращий бомбардир» із 6 забитими м’ячами став – Герасименко Іван (ДЮСШ 14- команда 1).

Крім того, всі учасники отримали почесні грамоти та солодкі подарунки.

За словами одного із футбольних батьків, Сергія Герасименка, такі турнірі допомагають об’єднати родини та вчать, що у будь-якому віці слід займатися спортом: «Найголовніше, що діти весь день активно провели на свіжому повітрі та зарядилися позитивними емоціями. Батьки теж, як то кажуть «тряхнули стариною», та саме таким чином продемонстрували гарний приклад у виховуванні любові до спорту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.