НА ОБОЛОНІ СТАРТУВАЛА ТРАДИЦІЙНА «МАЙОВКА»

Цього разу вона проходить у форматі місячнику озеленення рідного району. Кожної весни, вже п’ятий рік поспіль, за підтримки руху « Правозахист Оболоні» та депутата Київради Ганни Свириденко, оболонці традиційно виходять на толоку, щоб після зими оновити свої двори. Тож цей рік не став виключенням. Протягом квітня та травня мешкан­ці наводитимуть лад на прибудинкових територіях.

Першими показали приклад будинки 2-б, 4-а, 6-а на Приозерній. Мешканці яких через ініціативні групи подали колективні звернення до приймальні Ганни Свириденко з проханням посприяти у цій справі. Тож завдяки нашим спільним зусиллям та величезній до-помозі у цій справі КП УЗН Оболонського району, ОД 501, за що ми їм дуже вдячні, тепер на їх подвір’ях бу-дуть квітнути каштани, акації та жасмин.У минулу суботу до нашої ініціативи долучилися будинки за адресами: Йорданська, 11-в, 11-д, 16 та 18; проспект Героїв Сталінграду, 15-б та Малиновсько-го, 36. Тож тепер і їх «зелений фонд» поповнився ка-штанами, кленами, липами, червоними дубами та кущами форцизії та жасмину.
“Ми переїхали на Оболонь рік тому і тепер беремо активну участь в житті нашого будинку. На толоку вийшли вперше разом із сином. Відчуття дуже позитивні. Плануємо і надалі приймати участь у таких заходах, дякую нашому депутату за допомогу. Треба проводити толоки постійно» – розповідає Вікторія.
«Ми разом із сусідами вирішили навес-ти лад та звернулися по допомогу до Ганни Свириденко, яка надала нам дерева та кущі. Всі, хто полюбляє природу та чи-стоту, із задоволенням вийшли на толоку. Звернулися до нашого депутата стосовно озеленення території вперше і були дуже здивовані, коли за декілька днів вже отримали, що хотіли. Тому дуже задоволені», – зазначає Ганна, мешканка будинку 11-Д по вул. Йорданській.
«Ми в День довкілля вирішили вийти на толоку. Все пофарбувати, прибрати. Крім того, нам ще й встановили нові антиван-дальні лавочки, які ми дуже просили. Дея-кі парадні у нас були без лавочок. Інші вже просто зносилися, їм було понад 40 років, тому дуже потребували оновлення. Тепер людям похилого віку буде де посидіти в літню спеку. Якщо театр починається із вішалки, то під’їзд із лавочки», – зазначила Юлія Петрівна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.