Ганна Свириденко очолила територіальний виборчий список від Оболоні.

В понеділок, 21 вересня, у Києві відбувся другий етап 14 конференції  Київської міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Конференція затвердила територіальний виборчий список по Оболонському району у складі 12 кандидатів.
Мені висловлена довіра очолити цей список. Я усвідомлюю, наскільки відповідальна ця місія. Але ми – “батьківщинці”, єдина надійна команда. І нам не пристало уникати труднощів та відповідальності. Тому я вдячна своїм однопартійцям за честь вести 12 кандидатів до Київради, цілком впевнена у своїх силах та готова до роботи на благо своєї країни, свого міста і своєї рідної Оболоні.

Учасників привітала лідер партії Юлія Тимошенко. Вона наголосила, що місцеві вибори, які відбудуться по всій країні 25 жовтня, є шансом на зміни, можливістю перезавантажити некомпетентну владу та припинити експерименти над країною.

Конференція ухвалила рішення про висунення кандидатом на посаду київського міського голови на чергових виборах 25-го жовтня 2020 року Олексія Кучеренка. Я горда за вибір моїх однопартійців, адже це саме та відповідальна людина, професіонал, якому можна з впевненістю довірити наше з вами місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.