На Оболоні відновлять роботу 27 дитсадків

Так само, як школи, дошкільні заклади готуються до навчального року. Ті, хто має належно облаштовані укриття, зможуть відновити роботу. Робоча група з питань укриттів у закладах освіти Постійна комісія Київради з питань власності нещодавно відвідала дитячий садок №635 «Журавлик».

Ганна Свириденко розповіла у своєму відеоблозі про результати перевірки. Укриття в дитсадку вже готове. Адміністрація поставила сюди ліжка й лавки. У сховищі працює вентиляція. Є багато іграшок і книжок, щоб було чим відволікти дітей.

«Журавлик» планує приймати малюків з першого вересня. Всього на Оболоні з осені запрацює 27 садочків. Батьки вже цікавляться, чи є якісь обмеження на категорії родин, які можуть віддати свою дитину у садочок. Наприклад, чи беруть дітей, батьки яких працюють дистанційно? Як записати у дошкільний заклад своїх малюків переселенцям тощо.

Із цими питаннями депутат міськради звернулась до Департаменту освіти і науки КМДА. Про Коли буде відповідь, розкажемо про неї на своїх сторінках у соцмережах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.