Кияни мають турбуватися про своє місто

Минулої суботи країна відзначала День довкілля.  Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

Правозахисник Ганна Свириденко організувала та провела суботник по вулиці Героїв Сталінграду. Було прибрано та озеленено декілька прибудинкових територій та облаштовано дитячий майданчик. Мешканці будинків з задоволенням долучалися до прибирання та облаштування території біля своїх будинків.

Ганна Свириденко переконана, що екологічна ситуація в Києві ускладнюєть­ся не тільки через  технологічний прогрес: «Тут велику роль має бездіяльність міської влади щодо питання очищення та озеленення нашого міста. Більш того, саме завдяки злочинній діяльності так званої «молодої команди», Київ втратив велику кількість скверів та парків, хоч в недалекому минулому вважався найзеленішою столицею країн Європи».

Тож на думку Ганни, киянам нічого іншого не залишається, як самим дбати про екологічний стан нашого міста  – бути свідомими по відношенню до навколишнього середовища та турбуватися про стан свого міста, свого району, свого подвір’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.